Om oss

Om oss


Spenst Tønsbergs visjon er å tilby det mest varierte og komplette treningstilbudet i Tønsberg. Service, kvalitet, variasjon og kompetanse skal gi våre kunder treningsglede, motivasjon og ikke minst treningsfremgang.


Vi tilbyr:

Gratis opplæring og veiledning i apparat- og kondisjonstrening for alle våre nye kunder. Vi anbefaler og informerer også om gruppetreningstimer.

Eget rom for å utføre funksjonell trening. Funksjonell trening er trening for å herde kroppen til å håndtere hverdagens utfordringer, støttemuskelaturen til skjelett og spesielt rygg.

Se timeplan for instruktørtimer med slynger.

Sosiale og morsomme treningsformer i sal: Boksing, Balanse/Styrke, Corebar, Stramopp, BodyPump, Slynger, Pilates, Stretching og Tabata.

Sykkel i sal (Spinning): Gerilja Cardio, Intervall, Frokost og Fun.

Stort utvalg av styrkeapparater der du får opplæring i å trene effektivt uten risiko for feilbruk. Samt frivekter for de som ønsker.

Som eneste treningsenter i Tønsberg sentrum har vi squashsal.

Solstudio: Polett kjøpes i resepsjonen. Kun tilgjengelig i bemannet åpningstid. Vi minner om 18 års aldergrense på solarium.

Et stort og variert utvalg av kondisjonsapparater der du selv styrer tempoet til inspirerende musikk. tredemøller, sykler, roapparater, elipsemaskin, stepmaskin, padleapparat osv. Hos oss vil du sjelden oppleve kø på apparatene.

Et fantastisk miljø hvor en kan føle seg vel uansett alder og fysiske forutsetninger. Medlemmene føler seg hjemme hos oss og den sosiale tilhørligheten gjør at treningen blir gøy.


Spenst Tønsberg
Slagenveien 16
3110 Tønsberg
Tlf. 465 03 135
E-post tonsberg@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern