Om oss

Om oss


Spenst Tønsberg er et hyggelig og sosialt treningssenter med sentral beliggenhet midt i Tønsberg sentrum. Spenst Tønsberg er et familieeid treningssenter med masse flotte og dyktige ansatte som har et stort hjerte for senteret og elsker trening! Vi har bredt tilbud av gruppetimer for alle aldere og nivåer, store treningslokaler til egentrening og fornyer oss stadig med masse spennende nyheter. Hos oss er det viktig at det er et sted hvor alle trives og føler seg velkommen, trivsel og renhold står høyt i fokus hos oss. Velkommen til oss, her er det trening for alle!


Vi tilbyr:

Gratis opplæring og veiledning i apparat- og kondisjonstrening for alle våre nye kunder. Vi anbefaler og informerer også om gruppetreningstimer.

Eget rom for å utføre funksjonell trening. Funksjonell trening er trening for å herde kroppen til å håndtere hverdagens utfordringer, støttemuskelaturen til skjelett og spesielt rygg.

Se timeplan for instruktørtimer med slynger.

Sosiale og morsomme treningsformer i sal: Boksing, Balanse/Styrke, Corebar, Stramopp, BodyPump, Slynger, Pilates, Stretching og Tabata.

Sykkel i sal (Spinning): Gerilja Cardio, Intervall, Frokost og Fun.

Stort utvalg av styrkeapparater der du får opplæring i å trene effektivt uten risiko for feilbruk. Samt frivekter for de som ønsker.

Solstudio: Polett kjøpes i resepsjonen. Kun tilgjengelig i bemannet åpningstid. Vi minner om 18 års aldergrense på solarium.

Et stort og variert utvalg av kondisjonsapparater der du selv styrer tempoet til inspirerende musikk. tredemøller, sykler, roapparater, elipsemaskin, stepmaskin, padleapparat osv. Hos oss vil du sjelden oppleve kø på apparatene.

Et fantastisk miljø hvor en kan føle seg vel uansett alder og fysiske forutsetninger. Medlemmene føler seg hjemme hos oss og den sosiale tilhørligheten gjør at treningen blir gøy.

 

Senterleder:
Oda Kyllo Nilsen
E-post: oda@spenst.no


Spenst Tønsberg
Slagenveien 16
3110 Tønsberg
Tlf. 465 03 135
E-post tonsberg@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern