Personlig trener


Personlig trener

Personlig trener

Øk effekten av treningen og kostholdet ditt med å ta riktige valg og bli pushet på veien til dine mål!

Å nå sine mål er ikke lett! Trening er en vitenskap som våre personlige trenere er spesialister på. Ønsker du hemmligheten til hvordan du effektivt skal nå dine mål handler det om kunnskap og ekspertise på kosthold og trening. Har du lurt på hvordan skuespillere, tv-personligheter og kjendiser greier å holde seg i form år etter år? Hemmeligheten er PERSONLIG TRENER!

Vil du ned i vekt? Opp i vekt? Ønsker du større effekt av treningen? Trenger du motivasjon? Få strukturerte muskler eller bygge muskler? Har du kanskje aldri trent før, og vil komme trygt i gang? Eller har du skadet deg og trenger opptrening?

Med en personlig trener (PT) skreddersys trenings- og kostholdsprogram deg og dine behov, og du blir pushet og motivert på veien mot dine mål. Det stemmer faktisk at riktig kosthold er 50% av treningen....

Hva gjør en Personlig Trener?

Dine forventninger og mål gjennomgås sammen med din PT. Dere blir enige om hva som er mulig å oppnå utfra den tid som dere planlegger sammen. Resultatene kommer raskere, uansett alder eller nivå, og de kunnskapene du tilegner deg vil du ha stort utbytte av i framtidig egen-trening.

Din PT gjennomfører ulike tester og analyserer eventuelle svakheter og ubalanser. Ut i fra dette skreddersys et program tilpasset den enkelte, både når det gjelder trening og kosthold. En PT er med deg under hele treningsøkten og sørger for at du når dine mål trygt og effektivt gjennom variasjon og progresjon. Treningen blir dokumentert og jevnlig testet for sporing av fremgang og resultater.

Hvor mange timer du ønsker med PT er opp til deg. Noen velger 6 timer for å komme trygt i gang, lære viktige treningstips og få en god start, mens andre velger faste timer hver måned for å sikre og vedlikeholde de mål som er satt/oppnåd. Du kan kontakte din personlig trener via telefon og e-post.

 

MØT VÅRE PERSONLIGE TRENERE:

PT Eivind Karlsen Bye

PT Eivind Karlsen Bye

Eg har trent styrke med fokus på muskelvekst og styrke i siden 2010. Studerte Idrett, Helse og Ernæring på Høgskolen i Sør-øst Norge, der eg har hatt fag som, Biomekanikk, Anatomi, Fysiologi, Treningslæra, grunnleggjande og idrettsernæring. Er ferdig utdannet ernæringsrådgiver og PT. Jobber også som instruktør.

Eg har eit enormt øvelser kapital av alt innenfor styrketrening.

Kontakt meg direkte på eivbye@hotmail.com.

PT Sarah Klausen

PT Sarah Klausen

Har du behov for oppfølging i treningen din, eller har en skade/sykdom som bør tas hensyn til?

Sarah er utdannet fysioterapeut og jobbet i treningsbransjen i 7 år som gruppetimeinstruktør. Hun tilbyr timer i form av treningsveiledning og hjelper deg med et treningsprogram der øvelsene er tilpasset din kropp og dine forutsetninger.

«Trygghet og mestring står sentralt hos meg. Dette vil være fokusområder som vil hjelpe deg å nå dine mål uansett hvilke forutsetninger du har.»

Kontaktinformasjon: Sarah Klausen - 46810445

Spenst Tønsberg
Slagenveien 16
3110 Tønsberg
Tlf. 465 03 135
E-post tonsberg@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern