Purestrength

Purestrength


Sikker, effektive og kraftig. Med flere års erfaring som offisiell leverandør til De olympiske leker har Technogym utviklet en helt ny serie styrketreningsmaskiner, i nært samarbeid med verdens eliteidrettsutøvere.

PURE STRENGTH er også ideell for dem som vil ha ”det lille ekstra” ut av treningen, uten å måtte avvike for mye fra sitt ordinære treningsprogram.

YTELSER + BIOMEKANIKK + ERGONOMI
Med PURE STRENGTH føles det som å trene med frie vekter. Med den forskjellen at utførelsen blir optimal takket være den ergonomiske og biomekaniske utformingen av hver enhet.

Hver enhet (som belastes med vektskiver) har gjennomgått omfattende tester, der bevegelsesenergien er grundig analysert for å gjøre utrustningens biomekanikk best mulig – slik at effekten blir maksimal samtidig som risikoen for skader er minimal.

PURE STRENGTH er enkel i bruk og du justerer setet etter samme mål på alle enheter. For at du på en enkel måte kan forsikre deg om at du har riktig stilling, veiledes du av Visual Flags – gule markeringer som for eksempel indikerer riktig skulderhøyde.


Spenst Tønsberg
Slagenveien 16
3110 Tønsberg
Tlf. 465 03 135
E-post tonsberg@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern