Activio/Virtual Trainer

Activio/Virtual Trainer


Morsom gruppetrening i spinningsalen!
Activio er et enkelt og effektivt konsept for å trene pulsbasert i gruppe – individuelt og anonymt. Med en direkte pulsfeedback får deltakerne en unik treningsopplevelse og verdifull hjelp til å finne riktig individuelt treningsnivå ut fra sine egne forutsetninger og treningsmål. 

Treningsmetode
Før timen logger deltakerne seg inn via berøringsskjermen og angir sin alder eller ønsket makspuls, noe som brukes til å beregne deltakernes individuelle treningssoner.

Activio Virtual Trainer er et system knyttet til myActivio som lar deg se profil av treningsøkten før, under og etter trening. Dette er tilknyttet pulsbeltene våre, og gjør at du får vite nøyaktig hvor mange prosent du skal yte. Dette vil vi benytte på alle timene våre som vil ligge tilgjengelig som løpeprofiler på myActivio.

Med Activio Virtual Trainer får vi også muligheten til å ha ubemannede spinningtimer.Du må først registrere profil på www.myactivio.com. Videre må du ha en unik ID-brikke som du får kjøpt i resepsjonen.Til slutt registrerer du pulsbeltet du får utlevert på myActivio før treningsøkten.

http://www.activiofitness.com/products/activio-fitness-system/virtual-trainer

http://www.activiofitness.com/products/myactiviocom-activio-feedback-solution

Ved treningen er det viktig å finne riktige nivåer ut fra hva man vil oppnå, for eksempel utvikle hjertets og kroppens kapasitet, øke forbrenningen og kaloriforbruket effektivt eller utvikle muskelstyrken. Hjertefrekvensen gir en ærlig, faktisk og direkte informasjon om hvor hardt vi virkelig arbeidet.Les mer om Activio her.


Spenst Tønsberg
Slagenveien 16
3110 Tønsberg
Tlf. 465 03 135
E-post tonsberg@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern