Sykkel i sal

Sykkel i sal


God kvalitet, varierte timer og mye moro i sykkelsalen. Sykkel i sal (spinning) er en treningsform med svært mange muligheter. Her kan målet være økt styrke, bedret kondisjon, vektreduksjon eller bare et ønske om å “få blåst ut skikkelig”.

Kvaliteten på våre timer er svært god og best av alt; spinning er moro. Det nye Activio-systemet kvalitetssikrer at alle kunder får riktig og en optimaleffekt av treningen. Her kan du selv se din egen innsats visualisert på veggen gjennom pulsmåling og angitt prosent av makspuls (anonymt). Du vil også få se en løypeprofil, så du til enhver tid vet hvor langt du er kommet, hvor mye som er igjen og hvilken intensitet vi jobber etter.

Ny musikk gir deg, sammen med engasjerte instruktører, variasjon og den hjelpen du trenger for å gjøre en ekstra innsats. Lengden på timene varierer fra 45-55 minutter. Timene varierer også i opplegg, innhold og intensitet.

Snakk med våre instruktører eller resepsjonister, de vet hva som passer for deg. Sykkel i sal passer for alle. Her er det plass til både nybegynnere og godt trente. Kontrollen har du til enhver tid selv. Det er du som bestemmer hvor tøff timen skal være.
Våre sykler er av typen BODY BIKE og MASTERBIKE. Syklene har høy kvalitet og er driftsikre.


For nærmere beskrivelser klikk deg inn på timeplanen.


Spenst Tønsberg
Slagenveien 16
3110 Tønsberg
Tlf. 465 03 135
E-post tonsberg@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern